PLAATS GRATIS DEAL


Wie zijn wij?

Kaag & Braassem Online is het grootste online warenhuis van de provincie. Je kunt er bladeren door de bedrijfsprofielen uit de regio, of direct online je spullen kopen.

Concept

Het Online Warenhuis brengt ondernemingen in Limburg in kaart, zowel van klein en zelfstandig tot aan groot en onderdeel van een keten. Dagelijks werkt het team aan innovatieve ontwikkelingen en uitbreidingen van het platform, bijvoorbeeld op het gebied van social media.

Toegevoegde waarde

Zowel consumenten als bedrijven hebben baat bij LimburgOnline. Het is voor consumenten een zoekmachine voor alles wat er in Limburg te koop is. Het aanbod is toegankelijk, location based op mobiele apparaten en biedt een overzicht van het lokale aanbod. Bedrijven en winkels in Limburg kunnen hun zichtbaarheid onder een groot publiek vergroten en eenvoudig profiteren van de activiteiten op de sociale media en de vindbaarheid in de zoekmachines.

LimburgOnline is gevestigd in Dok41, een ondernemerscentrum voor innovatieve en creatieve starters. Naast het platform werken zij met een team van young professionals, met een passie voor websites en internet marketing, aan andere slimme oplossingen en creatieve producten.

Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2019 Kaag en Braassem
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy